Istoric

contact

Istoric

Meccanica Industriale s-a infiintat dintr-o întreprindere de familie fondată în 1962 de fraţii Alfredo şi Amedeo Bellardi şi este rezultatul unei experienţe de peste 40 de ani în sectorul prelucrarii metalelor. De la începuturi, lucrările mecanice efectuate la cel mai înalt nivel tehnic au dus către o lărgire a propriului orizont al firmei diversificându-şi astfel activitatea cu producţia şi distribuţia de electropompe submersibile pentru foraje de 4” şi 6”.

Începând cu octombrie 2006, în noul sediu al firmei, Meccanica Industriale a a implementat şi îmbunătăţit departamentele de proiectare şi producţie. Astăzi, întreprinderea îşi desfăşoară activitatea în două sedii, unul destinat producţiei de componente, iar celălalt asamblării acestora.

Experienţa consolidată de-a lungul anilor, cercetarea şi dezvoltarea pentru garantarea unei calităţi maxime constituie azi perogativa fundamentală şi punctul de forţă al firmei Meccanica Industriale.

Proiectată constant în viitor Meccanica Industrială îşi doreşte să satisfacă exigenţele sectorului, focalizându-şi mereu propria atenţie către inovaţiile tehnologice şi către procesele productive ale actualizărilor continue pe scară largă.

Meccanica Industriale este un partener de încredere şi mereu atent la nevoile clienţilor, cu o prezenţă de ambele părţi ale pieţii, naţionale şi internaţionale, cu scopul de a stabili relaţii solide cu clienţii ce va duce întotdeauna, în timp, la garantarea calităţii şi eficienţei.

Despre noi

Meccanica Industriale SRL este o întreprindere producătoare de electropompe submersibile de tip radial centrifugal pentru foraje de mărimi cuprinse între 4” şi 6” şi electropompe submersibile de tip semiaxial centrifugal pentru foraje de mărime 6”.

Având o gamă largă de produse şi aflându-se mereu în gradul de a oferi soluţii adecvate şi eficace pentru fiecare necesitate legată de aducţiunile de apă proprii.

Firma duce, totodată, o campanie de testare a propriilor produse folosind utilaje de ultimă oră atât în ceea ce priveşte prototipuri rapide de noi modele de pompa, cât şi pentru studiul unor materiale inovatoare.

Compoziţiile structurale ale pompelor submersibile sunt asociate cu utilizarea de materiale de înaltă calitate tocmai ca să permită utilizarea în toate tipurile de instalaţii de alimentare cu apă pentru utilităţile civile şi industriale, irigare ori scăderea şi izolarea nivelului apelor subterane.

Totalitatea ciclul de producţie se efectuează în compania proprie, vertical dezvoltată în departamentele respective, turnatorie-turnare de materiale plastice, de prelucrare şi asamblare.

Sistemul de calitate

Meccanica Industriale a realizat propriul său concept de Calitate asumându-şi în piaţa specifică poziţiile cele mai relevante, îmbunătăţindu-şi constat serviciile oferite clienţilor săi, crescându-şi propria competitivitate.

O campanie de evoluţie întradevăr certificată printr-un sistem de calitate conform legislaţiei şi UNI EN ISO 9001: 2000 (varianta 2000) obţinute în 1997 ca o mărturie a eficacităţii şi funcţionalităţii în organizarea de afaceri.

Scopul principal al serviciului este de a sprijini în mod direct clienţii proprii în fiecare etapă a relaţiei cu Meccanica Industriale şi oferă un serviciu de primă calitate atât în ceea ce priveşte aspectele tehnice de management pentru serviciul atât comercial, cât şi administrativ.

Birourile noastre sunt disponibile pentru a oferi informaţii şi pentru a primi reclamaţiile şi cerinţele pentru clarificare pentru fiecare aspect al serviciilor oferite, utilizând formularul în secţiunea "Contacte".